ترفندهای خوشمزه تر شدن شیرینی ، راز پخت شیرینی خوشمزه |شیرینی تشریفات تبریز
با سایت تبلیغات مشاغل تبریز پیش شما آماده ایم تا در مورد ترفندهای خوشمزه تر شدن شیرینی با هم صحبت کنیم. همانطور که می دانید، پخت شیرینی هم مانند دیگر مواد غذایی با خود راز و ترفندهایی که دارد. ترفندهایی هر چند ظریف و کوچک، که رعایت کردن آنها باعث خوشمزه تر شدن شیرینی و کیک شما می شوند. اما عدم رعایت و اهمیت ندادن به آنها ممکن است باعث افت کیفیت شیرینی پخته شده ی شما بشود. پس با راز پخت شیرینی خوشمزه با ما همراه باشید. همچنین می توانید برای تهیه شیرینی های خوشمزه و با کیفیت، به شیرینی فروشی محبوب و مشهور تبریز یعنی شیرینی تشریفات تبریز هم سری بزنید که یکی از مشاغل ثبت شده در سایت تبلیغات مشاغل تبریز 118 می باشد.
ترفندهای خوشمزه تر شدن شیرینیاگر شما هم به پخت انواع شیرینی علاقه داشته باشید، باید بدانید نکاتی هستند که شیرینی شما را خوشمزه تر خواهند کرد. پس یاد گرفتن آنها برای شما یک امتیاز بسیار بزرگ محسوب می شود تا بهترین تجربه شیرینی پزی خود را داشته باشید و همه عاشق شیرینی های شما شوند.
راز پخت شیرینی خوشمزه1.همیشه نیم ساعت قبل از شروع پخت، مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
2.مواد را همیشه با پیمانه های استاندارد و دقیق اندازه گیری کنید و به هیچ عنوان مقدار آنها را تغییر ندهید.
3.اگر کرده ندارید، از روغن صاف استفاده کنید و به هیچ عنوان آن را با روغن مایع جایگزین نکنید.
4.اگر شیرینی پوک و خوشمزه با ماندگاری بالا می خواهید، بهتر است از آرد نرم و تازه ی سه صفر استفاده کنید.
5.برای جدا کردن سفیده و زرده تخم مرغ دقت به خرج دهید تا با هم مخلوط نشوند.
6.جداسازی زرده و سفیده را در یک ظرف کاملا خشک انجام دهید.
7.دقت کنید به هیچ عنوان سفیده ها سرد و گرم نباشند. این مسئله باعث عدم فرم گیری تخم مرغ می شود. اگر فرصتی برای هم دما کردن با محیط ندارید، در صورت گرم بودن زرده ها، با یک قاشق چایخوری آب یخ آنها را مخلوط کنید. همچنین اگر زرده ها سرد هستند، با یک قاشق چایخوری آب گرم، آنها را به دمای معتدل محیط برسانید. حالا می توانید به راحتی آنها را فرم دهید.
8.همیشه از وانیل خالص استفاده کنید.
9.خمیرهای کره ای را هیچ وقت ورز ندهید. ورز دادن خمیر کره ای باعث به روغن افتادن آن می شود و پس از پخته شدن، خشک خواهند شد.
10.بیشتر از دستور پخت، اراد اضافه نکنید. اگر خمیر شما چسبندگی دارد، کافیست یک ساعت داخل یخچال بگذارید.
11.آرد و پودر قند را قبل از استفاده الک کنید.
12.برای اندازه گیری آرد، پیمانه را داخل آن فرو نکنید. به جای آن با یک قاشق پیمانه را کنید و سر پیمانه را صاف کنید.
13.در صورت استفاده از بیکینگ پودر، آن را با آرد مخلوط کرده و الک کنید.
14.همیشه فر را حدودا نیم ساعت قبل از قرار دادن کیک و شیرینی داخل آن، روشن کنید.
15.قبل از پخت کامل کیک یا شیرینی، کمی از آن را داخل فر بپزید، اگر وا رفت کمی آرد اضافه کنید.
همانطور که می بینید برایتان کلی ترفندهای خوشمزه تر شدن شیرینی آورده ایم. با سایت تبلیغات مشاغل تبریز 118 همراه باشید تا با هم شیرینی های خوشمزه تری بپزیم. همچنین برای خرید بهترین شیرینی های تبریز می توانید سری به صفحه شیرینی تشریفات تبریز بزنید.
راز پخت شیرینی خوشمزه16.تغییرات جزئی در اندازه موارد شیرینی، می توانند تاثیرات بسیار متفاوتی روی مزه، شکل یا بافت شیرینی شما داشته باشند. پس دقت کنید تمامی وزن هایی که در دستور پخت شیرینی ذکر شده را رعایت کنید.
17.یکی از مهمترین ترفندهای خوشمزه تر شدن شیرینی این است که وقتی نیاز به صاف کردن خمیر آماده روی سطحی صاف دارید، آن را میان دو ورق کاغذ روغنی بگذارید و صاف کنید. زیرا پاشیدن آرد روی سطح می تواند باعث سفت و خشک شدن بیسکوئیت و شیرینی های شما بشود.
18.در اکثر خمیرهای بیسکوئیت و شیرینی ها، روغن و کره استفاده می شود. به همین دلیل، باید محیطی که خمیر را در آن باز می کنید زیاد گرم نباشد. همانطور که در موارد بالا ذکر کردیم روغن افتادن شیرینی باعث خشک شدن آن می شود. پس اگر خمیر شما گرم شده، کمی در یخچال گذاشته و بعدا آن را استفاده کنید.
ممنون که تا اینجا با سایت تبلیغات مشاغل تبریز 118 همراه بودید، با هم 18 راز خوشمزه تر شدن شیرینی را مرور کردیم. مواردی که هر چند کوچک هستند اما می توانند به میزان زیادی روی کیفیت شیرینی شما تاثیر داشته باشند. همچنین به شما یکی از بهترین شیرینی فروشی های تبریز را برای خرید مخصوصا سوغات تبریز به نام شیرینی تشریفات تبریز معرفی کردیم که می توانید یکی از بهترین تجربه های خرید شیرینی خود را آنجا تجربه نمایید.
برچسب: ،